Durant els darrers mesos estem treballant en la segona fase de rehabilitació de Mas Miró. Aquesta intervenció permetrà mostrar als visitants nous espais, millorar l'experiència amb un audiovisual i fer l'entorn més accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Per aquesta raó l'accés a les visites estarà temporalment tancat fins al 7 de març quan el Mas Miró tornarà a obrir les seves portes. Ens veiem ben aviat al Mas Miró!" Gràcies.

Preus i horaris

La visita al Mas Miró, emmarcada dins la ruta "El paisatge emocional de Miró", té un preu de 9€ (per als menors de 8 anys l'entrada és gratuïta).

Aquest preu inclou una audioguia* i un fullet que permetran posar en valor els diferents escenaris que el visitant descobrirà, tant al Mas Miró pròpiament dit com a les diferents localitzacions de la ruta.

Hi ha un preu reduït de 6€ per a: estudiants universitaris, nens 8-12 anys, docents, famílies nombroses i monoparentals, majors de 65 anys, veïns i veïnes de Mont-roig del Camp, discapacitats, grups complerts de 12 persones, aturats. (Els veïns de Mont-roig, a més, tenen l'entrada gratuïta els dies: 24 de juny, 24 de juliol i 8 i 29 de setembre, coincidint amb les festes locals i la festivitat de Sant Joan). S’haurà de presentar algun document que acrediti la situació.

Per aconseguir el descompte per entrada reduïda, cal introduir el codi de descompte tal com s'indica en la següent imatge, un cop ja s'hagi triat el dia i hora de la visita.Indicacions entrada reduïda

Les visites guiades pel Mas Miró amb guia especialitzat tenen un cost de 16€ per persona, en grups de 8 persones. El preu també inclou l’audioguia* (és necessari que l'usuari disposi d'un smartphone) per a la resta de la ruta.

Horaris

Del 7 de gener al 13 d'abril obert caps de setmana i entre setmana visites guiades sota petició prèvia:
Dissabte de 10 a 14h i de 15 a 18h.
Diumenges i festius de 10-14h
Entre setmana: visites sota petició prèvia al tlf. 977 179 158, email info@masmiro.com.

Del 14 d'abril al 30 de juny:
De dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 16:30 a 19h.
Diumenges i festius de 10-14h

Del 01 de juliol fins al 15 de setembre
De dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 17:30 a 20h.
Diumenges i festius de 10-14h

Del 16 de setembre fins al 3 novembre:
De dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 15:30 a 18h.
Diumenges i festius de 10-14h

A partir del 4 de novembre al 31 desembre obert caps de setmana, entre setmana visites guiades sota petició prèvia:
Dissabte de 10 a 14h i de 15 a 18h.
Diumenges i festius de 10-14h.

Tancat: tots els diumenges a la tarda, dilluns, els dies 11 de setembre, 24, 25 i 26 de desembre, i els dies 1, 5 i 6 de gener.

Durada aproximada de la visita: 1 hora 

Els dies festius la Fundació Mas Miró obrirà només al matí.

Tipus de visita

Visita estàndard:
Visita lliure amb àudio-guia pels Mas Miró i l’itinerari “El paisatge emocional de Miró”. Preu adult: 9€ i Reduïda: 6€.

Visita guiada:
Visita amb guia especialitzat pels diferents espais de Mas Miró, resta de la visita amb àudio-guia.* Preu adult: 16€ i Reduïda: 12,5€, nens de 8 a 12 anys: 6€. Reserves: info@masmiro.com i al 977 179 158.

Visites especials
La Fundació Mas Miró ofereix visites especialitzades i úniques adaptades a les inquietuds del visitant. Consultar: comunicacio@masmiro.com.

Visites escolars:
La Fundació Mas Miró ofereix visites escolars adaptades a les inquietuds de l'alumnat. Consultar: educa@masmiro.com i al  977 22 54 94.

Visites teatralitzades: 
Visiteu Mas Miró acompanyats del seu masover. Ningú millor que ell coneix les anècdotes i històries que Joan Miró ha viscut a Mont-roig. Una manera única de conèixer el lloc i el geni. Preu adult: 12€ i Reduïda: 10€, nens fins a 13 anys: 7€ i menors de 5 anys: entrada gratuïta.  Reserves: info@masmiro.com i al 977 179 158.

Visites taller familiar: 
Visiteu Mas Miró acompanyats de l'equip educatiu i gaudiu d'un taller en família. Preu 7€/adults i nens (0-4 anys entrada gratuïta). Reserves: info@masmiro.com i al 977 179 158.

*Les audioguies són en suport digital i es reprodueixen mitjançant l’smartphone de cada visitant en streaming. Es poden adquirir auriculars al mateix espai a un preu de 0,5€.

Compra d'entrades

 

 

Visita tipus 1

VISITA ESTÀNDARD
Visita lliure amb audioguia pels Mas Miró i l’itinerari “El paisatge emocional de Miró”

Adquirir >

Visita tipus 2

VISITA GUIADA
Visita amb guia especialitzat pels diferents espais de Mas Miró, resta de la visita amb audioguia*.

Adquirir >

Visita tipus 3

VISITES ESPECIALS
La Fundació Mas Miró ofereix visites especialitzades i úniques adaptades a les inquietuds del visitant.

Consultar: comunicacio@masmiro.com

 

*Les audioguies són en suport digital i es reprodueixen mitjançant l’smartphone de cada visitant en streaming. Es poden adquirir auriculars al mateix espai a un preu de 0,5€.