MAS MIRO ACTIVITATS EDUCATIVES

MAS MIRÓ TORNA ALS ORIGENS

VISITA A LA CASA: A partir de la construcció d’un conte o d’un relat cooperatiu en funció del nivell educatiu, visitarem Mas Miró per conèixer aspectes de la personalitat de Joan Miró, com va influenciar Mont-roig en la seva obra, quins interessos tenia i com treballava.

DURADA: 1 hora

DESTINATARIS: educació infantil, primària, secundària i educació especial.

MAS MIRO ESCOLTANT EL CRIT DE LA TERRA

TALLER DE CREACIÓ: “Des d’un gran arbre a un petit cargolet, vaig voler posar-hi tot el que jo m’estimava al camp“. El taller es basarà en la representació d’un paisatge a través del dibuix o de les noves tecnologies en funció del nivell educatiu. Observarem atentament l’entorn del mas tal com feia Joan Miró al llarg de tota la seva obra i especialment al quadre de La Masia: “fulla per fulla, rameta per rameta”.

DURADA: 1.30 hores

DESTINATARIS: educació infantil, primària i secundària i educació especial.

MAS MIRO LA CREACIÓ D'UN UNIVERS

 

TALLER DE CREACIÓ: A partir de l’anàlisi de diferents obres de Joan Miró, observarem l’evolució del seu llenguatge artístic. Amb activitats plàstiques adaptades als diferents nivells educatius explorarem les possibilitats expressives dels diferents llenguatges a l’hora de representar els objectes quotidians com feia Miró.

DURADA: 1.30 hores 

DESTINATARIS: educació infantil, primària i secundària i educació especial.

MAS MIRO ACTIVITATS EDUCATIVES

 

INFORMACIONS PRÀCTIQUES:

PREUS:
1 activitat: 4,5 € per alumne (95 € grups inferiors a 20)
2 activitats (mig dia): 7 € per alumne (150 € grups inferiors a 20)
3 activitats (dia sencer): 10 € per alumne (200 € grups inferiors a 20)

INFORMACIÓ I CONSULTES: 
www.masmiro.com - educa@masmiro.com.  Tlf.: 977 225 494 (Coordinació servei educatiu. Auriga serveis culturals) - Tlf.: 977 179 158 (Mas Miró).