Davant la situació excepcional que estem vivint i atenent a les mesures anunciades pel Govern de la Generalitat en relació al protocol a seguir pel COVID-19.
 
LA FUNDACIÓ MAS MIRÓ ROMANDRÀ TANCADA AL PÚBLIC DE MANERA TEMPORAL. 

Lamentem les molèsties que això pugui ocasionar, i facilitarem la reubicació de les visites programades que ja s’haguin reservat.
Per qualsevol consulta estem a la vostra disposició a través del correu electrònic info@masmiro.com

 

 

©Fundació Mas Miró, 2020.

Visita'ns

 

Com arribar-hi

La Fundació Mas Miró està ubicada a la finca que rep el mateix nom, al municipi de Mont-roig del Camp. El seu fàcil accés es troba just a la sortida de Mont-roig del Camp de l'autovia A-7. Disposa de pàrquing gratuït. 

Podeu consultar la ubicació exacta al mapa següent, a les coordenades 41.060628, 0.993909.

Preus i horaris


"A partir del mes de novembre i fins a mitjans de febrer es durà a terme la segona fase de rehabilitació de Mas Miró. Amb aquesta intervenció s’obriran al públic nous espais, es millorarà la visita amb un audiovisual, i l’espai es farà més accessible per a persones de mobilitat reduïda.  Per aquesta raó l’accés a les visites estarà temporalment tancat fins a la finalització de les obres. Ens tornem a veure molt aviat al Mas Miró!"  Gràcies.

 

La visita al Mas Miró, emmarcada dins la ruta "El paisatge emocional de Miró", té un preu de 9€ (per als menors de 8 anys l'entrada és gratuïta).

Aquest preu inclou una audioguia* i un fullet que permetran posar en valor els diferents escenaris que el visitant descobrirà, tant al Mas Miró pròpiament dit com a les diferents localitzacions de la ruta.

Hi ha un preu reduït de 6€ per a: estudiants universitaris, nens 8-12 anys, docents, famílies nombroses i monoparentals, majors de 65 anys, veïns i veïnes de Mont-roig del Camp, discapacitats, grups complerts de 12 persones, aturats. Els veïns de Mont-roig, a més, tenen l'entrada gratuïta els dies: 24 de juny, 24 de juliol i 8 i 29 de setembre, coincidint amb les festes locals i la festivitat de Sant Joan. (S’haurà de presentar algun document que acrediti la situació).

Les visites guiades pel Mas Miró amb guia especialitzat tenen un cost de 16€ per persona, en grups de mínim 8 persones. El preu també inclou l’àudioguia* (és necessari que l'usuari disposi d'un smartphone) per a la resta de la ruta.

HORARIS:

Del 7 de gener al 13 d'abril obert caps de setmana i entre setmana visites guiades sota petició prèvia:
Dissabte de 10 a 14h i de 15 a 18h.
Diumenges i festius de 10-14h.
Entre setmana: visites guiades sota petició prèvia al tlf. 977 179 158, email info@masmiro.com.

Del 14 d'abril al 30 de juny:
De dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 16:30 a 19h.
Diumenges i festius de 10-14h.

Del 01 de juliol fins al 15 de setembre
De dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 17:30 a 20h.
Diumenges i festius de 10-14h.

Del 16 de setembre fins al 3 novembre:
De dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 15:30 a 18h.
Diumenges i festius de 10-14h.

A partir del 4 de novembre al 31 desembre obert caps de setmana, entre setmana visites guiades sota petició prèvia:
Dissabte de 10 a 14h i de 15 a 18h.
Diumenges i festius de 10-14h.

Tancat: tots els diumenges a la tarda, dilluns, els dies 11 de setembre, 24, 25 i 26 de desembre, i els dies 1, 5 i 6 de gener.

Durada aproximada de la visita: 1 hora. 

Els dies festius la Fundació Mas Miró obrirà només al matí.

 

Tipus de visita

Visita estàndard:
Visita lliure amb àudio-guia pels Mas Miró i l’itinerari “El paisatge emocional de Miró”. Preu adult: 9€ i Reduïda: 6€.

Visita guiada:
Visita amb guia especialitzat pels diferents espais de Mas Miró, resta de la visita amb àudio-guia.* Preu adult: 16€ i Reduïda: 12,5€, nens de 8 a 12 anys: 6€. Reserves: info@masmiro.com i al 977 179 158.

Visites especials
La Fundació Mas Miró ofereix visites especialitzades i úniques adaptades a les inquietuds del visitant. Consultar: comunicacio@masmiro.com.

Visites escolars:
La Fundació Mas Miró ofereix visites escolars adaptades a les inquietuds de l'alumnat. Consultar: educa@masmiro.com i al  977 22 54 94.

Visites teatralitzades: 
Visiteu Mas Miró acompanyats del seu masover. Ningú millor que ell coneix les anècdotes i històries que Joan Miró ha viscut a Mont-roig. Una manera única de conèixer el lloc i el geni. Preu adult: 12€ i Reduïda: 10€, nens fins a 13 anys: 7€ i menors de 5 anys: entrada gratuïta.  Reserves: info@masmiro.com i al 977 179 158.

Visites taller familiar: 
Visiteu Mas Miró acompanyats de l'equip educatiu i gaudiu d'un taller en família. Preu 7€ adults i nens (nens de 0-4 anys entrada gratuïta). Reserves: info@masmiro.com i al 977 179 158.

Tipus de visita

 

 

Visita tipus 1

VISITA ESTÀNDARD
Visita lliure amb audioguia pels Mas Miró i l’itinerari “El paisatge emocional de Miró”

Adquirir >

Visita tipus 2

VISITA GUIADA
Visita amb guia especialitzat pels diferents espais de Mas Miró, resta de la visita amb audioguia*.

Adquirir >

Visita tipus 3

VISITES ESPECIALS
La Fundació Mas Miró ofereix visites especialitzades i úniques adaptades a les inquietuds del visitant.

Consultar: info@masmiro.com

 

Accessibilitat

L'accés a la major part dels espais no està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Alguns espais no poden ésser modificats arquitectònicament, ja que es tracta d'un BCIN (Bé Cultural d'Interès Nacional).

En cas de dubte, informeu-vos-en abans de la visita trucant al 977 179 158.

Serveis
Aparcament gratuït
Wifi lliure
Audioguies en 5 idiomes
Botiga
Botiga
Accessible
Accessible
Cafeteria / Venda automàtica

Esdeveniments

CESSIÓ D'ESPAIS

La Fundació Mas Miró contempla l'opció de llogar els seus espais per a esdeveniments que mantinguin un esperit afí a la Fundació. Al document adjunt podeu consultar els recursos, els preus i les possibilitats que s'ofereixen. Per a més informació també podeu posar-vos ens contacte amb: info@masmiro.com

Descarregar >

PROGRAMACIÓ DE LA FUNDACIÓ MAS MIRÓ

Properament, anireu trobant aquí els actes i esdeveniments que des de la Fundació Mas Miró es vagin programant.

Si teniu un projecte cultural o artístic que volgueu portar a terme amb nosaltres, podeu fer-nos arribar les vostres propostes a: info@masmiro.com

©Fundació Mas Miró, 2020.