Debido a la situación excepcional que estamos viviendo y a las medidas anunciada por la Generalitat en relación al protocolo a seguir por el COVID-19.
 
LA FUNDACIÓN MAS MIRÓ PERMANECERÁ CERRADA AL PÚBLICO DE MANERA TEMPORAL. 

Lamentamos las molestias que pueda ocasionar, y facilitaremos la reubicación de las visitas programadas que ya hayan sido reservadas.
Para cualquier consulta estamos a vuestra disposición a través del correo electrónico info@masmiro.com

 

 

Sopar sota les Estrelles al Mas Miró, agost 2018

Per primera vegada i en exclusiva, el Mas Miró obrirà les seves portes les nits del 12 i 13 d’agost en una cita màgica que explorarà l’univers de Joan Miró i l’univers físic que ens envolta.

La Vetllada

La vetllada s’iniciarà amb una visita exclusiva als interiors de Mas Miró on els visitants podran descobrir la casa, el taller, la capella i les terrasses que normalment estan tancades a les visites habituals. Es farà un recorregut guiat per l’espai que va inspirar Miró, on  va decidir dedicar-se a la pintura i passar-hi gairebé tots els estius de la seva vida.  

La visita anirà seguida d’un distingit sopar als jardins del mas. Sota les estrelles, en un ambient màgic, el sopar s’amenitzarà amb les explicacions sobre “Les Constel·lacions” de Joan Miró, a càrrec de la directora de la Fundació Mas Miró, Elena Juncosa, i  amb una xerrada sobre l’univers amb l’astrònom Joan Genebriera.

Un cop acabat el sopar, els assistents podran viure l’experiència única d’observar l’univers amb un telescopi des dels exteriors del Mas Miró i descobrir planetes com Mart, Saturn i Júpiter amb els seus satèl·lits. 

La Nit de les Estels a La Fundació Mas Miró se celebrarà a les 20.00h. Preu: 60€/persona.

La nit del diumenge 12 d'agost es farà la visita en català i el dilluns 13 d'agost en castellà. Una nit màgica per endinsar-se en l'univers mironià des del mateix lloc on Joan Miró el va concebre, el Mas Miró.

El Sopar

 

Espurnes d’aperitius
***
Carpaccio de bacallà amb brots d'escarola, oliva de Kalamata sota una atmosfera de vinagreta de romesco
***
Melós ibèric amb nebulosa de patata i el seu acompanyament de pebrots
***
Cremós de xocolata negra, mousse de xocolata làctia i planeta gelat de vainilla
***
Aigua Bezoya Premium
Mas Tarroné DO Terra Alta

 

Reserva la teva plaça: info@masmiro.com o truca'ns: 977 179 158.