Durant els darrers mesos estem treballant en la segona fase de rehabilitació de Mas Miró. Aquesta intervenció permetrà mostrar als visitants nous espais, millorar l'experiència amb un audiovisual i fer l'entorn més accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Per aquesta raó l'accés a les visites estarà temporalment tancat fins al 7 de març quan el Mas Miró tornarà a obrir les seves portes. Ens veiem ben aviat al Mas Miró!" Gràcies.

Complicitats i aliances

El projecte de la Fundació troba en els seus col·laboradors el motor per poder desenvolupar la seva tasca. Són diverses les fórmules per sumar-s'hi i així poder formar part d'un projecte que reverteix en benefici del territori. A partir del vostre compromís i la vostra col·laboració amb la Fundació podreu obtenir avantatges en termes de visibilitat i accés exclusiu, entre d’altres. 

Complicitats

Si voleu formar part del projecte de la Fundació Mas Miró, us convidem a conèixer-lo. Per saber més sobre les diferents opcions de col·laboració podeu adreçar-vos a mespasa@masmiro.com

Ja tenim el suport de:
Joan Punyet Miró
Lola Fernández Jiménez
Calder Foundation
Galerie Lelong
Galeria Mayoral
Galerie Gmurzynska
Dolors Junyent
Sabancı University
Isabel Font
Mapfre
Tez Tour

Aliances estratègiques

No podem entendre el Mas Miró com un element aïllat. Som conscients de la rellevància que pren a l'hora d'integrar-lo en el seu context, ja sigui a través de l'artista, de la seva història, del seu origen, de la seva connotació o de la seva arquitectura. 

Així doncs, el Mas Miró forma part de les iniciatives següents i, a la vegada, hi està representat:

Successió Miró
www.successiomiro.com

Ruta "El paisatge emocional de Miró"
www.mont-roigmiami.cat

Fundació Joan Miró, Barcelona
www.fmirobcn.org

Miró Mallorca Fundació, Palma
www.miromallorca.com

Cases Icòniques de Catalunya
www.casesiconiques.cat

El Paisatge dels Genis
www.elpaisatgedelsgenis.cat